sábado, 12 de mayo de 2012



Amb aquestes imatges visionades a classe, vam parlar de:


-la base, unes mans entrellaçades i agafades unes amb altres amb força i convicció, (família+amistats+escola) donant el suport, pilar fonamental de la torre humana (l’individu, l’ infant) que s’acabarà formant; i a la cim de la qual arribarà amb gest triomfant una nena, una nena que vol ser "vista" i "mirada".

Una base fruit de la unió, la cooperació i la col.laboració de persones amb una mateixa fita comú, i tot i que la torre humana pugui trontollar i fins i tot desfer-se i esfondrar-se, aquella base inicial no ho fa, suportant la caiguda amb fermesa i encoratjant per no abandonar, quan el camí es torça i es torna en un trajecte dur, tosc i ple de corbes.

Maite Gener, 2n de GEDI-2012

3 comentarios:

  1. Aquest vídeo em va agradar en especial per la confiança i sa seguretat que es veu.
    Com a persones, moltes vegades ens costa confiar en algú, brindar-li tot el que tenim.
    Quan veig imatges dels castellers se'm posa la pell de gallina perquè s'ha de tenir molt de coratge, tant la persona que puja fins dalt com tooots els que estan baix, i que no només són el pilar de la torre sinó que també són l'escut protector.

    M'ha agradat molt la conclusió que has posat, totalment encertada:
    "...suportant la caiguda amb fermesa i encoratjant per no abandonar, quan el camí es torça i es torna en un trajecte dur, tosc i ple de corbes."



    ESTELA

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Aquest video a jo també em va impressionar. Durant tota la nostra vida, ens passen infinitat de coses que ens fan caure una i una altra vegada i sovint, després ens costa poder aixecar-nos de nou. El coratge d'aquestes persones i la seva dedicació ens demostra que amb l'ajuda dels demés i la confinaça en un mateix,cooperant entre tots, aixecar-nos ens pot resultar molt més fàcil. Només hem de creure en nosaltres mateixos i amb els companys que ens fan costat i saber aprendre a demanar ajuda cada vegada que ho necessitem. Tots plegats, encara que el camí estigui plagat d'aquestes corbes, podem solucionar tots els problemes amb més facilitat i d'aquesta manera, millorem els nostres vincles afectius amb els demés.

    Fani

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...