jueves, 10 de marzo de 2011

Petjades

La classe d’avui ha estat excepcional, mai havia viscut unes vivències com les d’avui a dins quatre parets, que guarden molts relats amb una càrrega emocional intensa i sobretot guardada profundament al cor de totes les companyes.

Avui la dinàmica anterior a la classe la ha preparada n’Ana i és gràcies a ella que ha estat fabulosament genial. Podria emprar molts adjectius però hem basta amb un EXTRAORDINARI, hem sentit com totes ens anàvem desprenen de petits bocins de la nostra pell fins a buidar completament la nostra motxilla vital, tenint en compte les confiances que ens tenim i la seguretat que això ens ha aportat.
Personalment, he de dir que plorar, em sembla que hem plorat totes, però lo important d’avui és que ens ha servit per poder-nos conèixer i comprendre millor les unes a les altres.

Torn a dir que ens hem demostrat (m’incloc) que totes hem viscut moltíssimes situacions al llarg de la vida, algunes més polides i d’altres més desagradables, però totes les hem superades, hem tirat endavant i hem aconseguit ser fortes i evolucionar , madurar i créixer com a persones, i això és el que ens ha aportat sobretot també aquesta dinàmica, un procés en el qual com a grup ens hem conegut de veritat i hem evolucionat.

Escric aquestes paraules, i les escric aquí perquè em sembla el millor lloc per plasmar-les, no vull aclaparar l’atenció ni molt menys però necessitava en part tornar a dir-vos a totes, com ja ha dit l’Ana que sou genials!


“Avui hem fet una gran passa en aquest llarg camí...”



Pilar Salord Moll

4 comentarios:

  1. " Perque hi ha coses que per molt que s’expliquin, s’expliquin i es tornin a explicar no s’arribaran a entendre mai. Has de viure el moment, disfrutar de la companyia, escoltar amb els cinc sentits, trobar-te envoltat per un entorn de respecte i d’estimació … per entendre que passa a una sessió d’Educació Emocional."

    Així comença la meva reflexió d'avui... i qui de nosaltres no ha reflexionat sobre el que hem viscut?

    GRÀCIES, HA ESTAT GENIAL! :)

    ResponderEliminar
  2. Bon dia al.lotes!!! Això és preciós!! gràcies per aquestes paraules Pilar, Esther!! Sem e posa la pell de gallina!! i tal com ha dit na Montse al moodle som unes valentes!!!

    ResponderEliminar
  3. Des que hem començat l'assignatura d'educació socioemocional el meu cos no atura de moure's per dins, cercant, entre venes, records, il·lusions, comprovacions, dilemes, preguntes.... Ahir fou un dels dies que més que classe, fou de teràpia: la trenyina dels sentiments... qui ens ho havia de dir que sortissin tantes coses? No puc deixar de pensar amb totes i cada una de les històries que vau explicar, que ens mostréssim el que cada una dur dins la seva motxil·la (una motxil·la molt feixuga). Totes les vostres paraules em van arribar al cor i agraesc profundament que ho haguessiu explicat, gràcies per deixar-me entrar a les vostres vides.
    Cada dia estic més convençuda de la nostra força, de la nostra bellesa i que totes i cada una de nosaltres sóm imperfectes i extraordinàries persones humanes.
    Me deman també que ens aporta tot això i ho tenc molt clar: coneixement, empatia, reconeixement d'un mateix, autoestima, comprensió, bellesa, alegria, confiança, estimació, poder,... i és una d'aquelles llistes que aniré ampliant...
    Ja ho vaig dir ahir: aquesta etapa de la meva vida m'ompl de felicitat i per moltes nerviades que agafem la recordaré sempre.
    Gràcies a totes les que feis possible la meva felicitat, gràcies per les oportunitats, per la sinceritat i per marcar les vostres petjades al meu cor.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...